Groot Textiel

Groot Textiel Wassen

Sommige (grote) stoffen hebben net dat beetje extra zorg nodig. Bij Wassalon Selfie bieden we krachtige wasmachines aan met een capaciteit tot 20 kg. Zo heb je de mogelijkheid om grote wasjes te doen, zoals gordijnen, donsdekens, hoofdkussens, tuintextiel, slaapzakken, skipakken (niet impregneerbaar), etc.

Groot Textiel

Milieuvriendelijk en Allergievrij:

 • Ecologische Producten:

  Onze wasmachines zijn uitgerust met ecologische producten, anti-allergisch en vriendelijk voor het milieu. Geniet van een frisse, schone was!.

 • Automatische Dosering:

  Zeg vaarwel tegen het sjouwen met zeepflessen. Bij Wassalon Selfie dien je geen zeep mee te brengen. Onze machines hebben een automatisch doseringssysteem dat zorgt voor de perfecte hoeveelheid zeep, elke keer weer.

 • Miele Kwaliteit voor Uitzonderlijke Resultaten:

  We geloven in het bieden van niets minder dan het beste. Daarom zijn al onze wasmachines van het gerenommeerde merk Miele. Vertrouw op de betrouwbaarheid en kwaliteit die Miele te bieden heeft.

Hoe werkt het?

 • Laad Groot Textiel in de Wasmachine:

  Plaats gordijnen, donsdekens, hoofdkussens, tuintextiel, slaapzakken en ander groot textiel in de wasmachine. Vul de machine voor driekwart. De ruime trommel zorgt ervoor dat elk stuk genoeg ruimte heeft voor een grondige reiniging.

 • Ga naar de centrale betaalautomaat:

  Op de betaalautomaat kiest u uw wasmachine en het perfecte programma. Wasmiddel en wasverzachter wordt automatisch toegevoegd. Betaal met je abonnement, bancontact, creditcard of andere gewenste betaalmethode.

 • Start de wasmachine:

  Druk op de starttoets op de wasmachine en wassen maar! De duur van de wascyclus staat op het display van de wasmachine. Tijdens het wassen kan de deur niet worden geopend, dus relax en laat Wassalon Selfie het werk doen!

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Bel ons gewoon even op, en we staan klaar om je direct te helpen.