Wassen

Eenvoudig en efficiënt wassen

Onze professionele wasmachines (variërend van 7kg tot 20kg) bieden diverse handige wasprogramma’s aan. Geschikt voor wol, delicate stoffen en kookwas. Bovendien ziet er een waterverzachter geïnstalleerd om je was extra zacht te maken. Of je nu delicaat wasgoed hebt of een grondige reiniging vereist, we’ve got you covered!

Wassen

Zo gaat een vlekkeloze waservaring er aan toe bij Wassalon Selfie:

 • Vul de wasmachine:

  Zorg ervoor dat alle zakken leeg zijn. Plaats je wasgoed in de machine. Zorg ervoor dat de machine maximaal driekwart gevuld is en sluit de deur. Vergeet niet om de wasinstructies op het label te lezen vooraleer je van start gaat.

 • Ga naar de centrale betaalautomaat:

  Op de betaalautomaat kiest u uw wasmachine en het perfecte programma. Wasmiddel en wasverzachter wordt automatisch toegevoegd.

 • Betaal gemakkelijk:

  Betaal met je abonnement, bancontact, creditcard of andere gewenste betaalmethode.

 • Start de wasmachine:

  Druk op de starttoets op de wasmachine en wassen maar! De duur van de wascyclus staat op het display van de wasmachine. Tijdens het wassen kan de deur niet geopend worden, dus relax en laat Wassalon Selfie het werk doen!

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Bel ons gewoon even op, en we staan klaar om je direct te helpen. Happy washing!